Últimes Notícies

El centre oftalmològic Dr. Àlvar Vilaplana adapta les seves instal·lacions als protocols d’higiene, desinfecció i seguretat atenent als requisits de la situació d’emergència sanitària.

 

Hammurabi va ser el sisè rei de la I Dinastia de Babilonia en un regnat que permetrà convertir la regió en una potència dominant de la Mesopotàmia. Al 1752 a dC, proclama un codi on es recolliran decrets i sentències sobre temes fonamentalment de caràcter jurídic, principalment d’ordre penal i matrimonial 

Comencem el nou any amb  nova pàgina web.

Hem apostat per una web que permeti una visualització més fàcil i més àgil  de dos aspectes que creiem fonamentals: la nostra localització exacte al primer pis del carrer Sant Cugat 114 i un major detall dels serveis que oferim.

L’estudi i l’obstrucció de les vies lacrimals en el nen i l’adult, ha estat objecte de bona part de la meva vida professional. A la nova web hem destacat aquesta especialització, on també hem fet referència als més de trenta anys en l’exercici de l’oftalmologia. Sembla que a vegades les xifres tinguin poca significació, precisament en un món on tot s’avalua sovint amb  conceptes numèrics.