Adaptació del centre als protocols COVID19

El centre oftalmològic Dr. Àlvar Vilaplana ha suspès durant aquest període d’alarma sanitària la seva activitat com la resta de centres mèdics, donant únicament servei a les urgències d’accidents laborals com a centre referent.

En aquests moments ha estat també necessari aquest servei que el centre ha ofert en els professionals que han estat treballant en àmbits imprescindibles com els de la distribució, seguretat, urgències assistencials i que d’aquesta manera no han hagut de desplaçar-se a centres hospitalaris col·lapsats pel covid 19.

Precisament aquest coneixement continuat de l’abast de la pandèmia, ha permès al Centre d’incorporar una sèrie de mesures amb l’objectiu de garantir la seguretat dels seus pacients.

El Centre té instal·lat des de fa setmanes mampares de separació en tots els instruments d’exploració, la incorporació de tots els equips de protecció necessaris del seu personal així com l’adequació de les sales d’espera observant les distàncies de seguretat que indiquen les Autoritats Sanitàries així com la programació de les visites que garanteixin la mínima coincidència de pacients.

Totes aquestes mesures s’entenen com a indispensables en el moment actual d’emergència sanitària que vivim.

Per a qualsevol dubte o aclariment que desitgin no dubtin en contactar amb el centre.